• F1020009
  • 0154
  • chili deel 2 323

EVEN VOORSTELLEN...


Condor Travels is sinds 2009 aktief op de reismarkt. Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt! Je hebt zoveel vrijheid en je komt op vele niet-toeristische plekken die ook zeer de moeite waard zijn om te zien en je reis een extra dimensie geven.

Drijvende kracht achter Condor Travels is Caroline Bier. Enthousiast geworden tijdens haar vele (overzeese) reizen per 4x4 camper merkte zij dat er meer mensen zijn die ook graag een dergelijk avontuur aan willen gaan. Onbekendheid met verre bestemmingen weerhoudt sommige mensen er nog wel eens van hun plannen daadwerkelijk uit te voeren.

Naast Caroline zijn ook Johan Muit, Joyce Nijhof en Sonja van Bunnik werkzaam voor Condor Travels.


VEEL ERVARING

In 2002 en 2003 heeft Caroline ruim 1,5 jaar door Zuid-Amerika gereisd per camper en haar hart aan dit continent verloren. Zoveel natuurschoon, zo ongerept en zulke vriendelijke mensen, echt geweldig! Sinds die tijd komt zij met grote regelmaat in de landen van Zuid-Amerika. Daardoor heeft zij inmiddels heel veel ervaring opgedaan met het zelf rijden door de landen van dit enorme continent. In 2015 heeft Caroline zowel onze selfdrive door Peru als de Carretera Austral in Chili opnieuw gereden! In 2017 heeft zij door Colombia en nogmaals door Patagonie gereden en in 2018 door Bolivia en Noord-Peru!

Vanzelfsprekend is ook Johan goed bekend met het zelf rijden. Ook hij heeft uitgebreide rij-ervaring in Midden- en Zuid-Amerika maar daarnaast ook in diverse landen in Afrika, het Midden-Oosten en in Australië. In 2015 heeft hij Cuba nog bezocht om ook dit land beter te leren kennen.

Joyce Nijhof: Toen ik jaren geleden voor het eerst in Latijns Amerika kwam, overviel mij het gevoel van “thuiskomen”. De taal, de cultuur en de overweldigende natuur maakte dat ik in Guatemala ging werken. Na weer teruggekeerd te zijn, overvalt mij regelmatig de Latijns Amerika”blues”. Gelukkig heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken bij Condor Travels en stel ik graag een maatwerkreis voor u samen naar het mooiste continent.

Sonja van Bunnik heeft een aantal jaren in Peru gewoond en gewerkt. Naast dat ze dit land erg goed kent heeft ze ook door diverse andere landen in Zuid-Amerika gereisd. Soms met en soms zonder auto. Inmiddels weer terug in Nederland blijft het Latijns-Amerikaanse continent trekken en zet ze haar kennis en ervaring graag in om een mooie reis voor u samen te stellen.

 

WAAROM OP PAD MET CONDOR TRAVELS?

Wij hebben niet alleen een grote schat aan ervaring, die wij graag met u delen, maar we werken ook samen met betrouwbare lokale partners die wij al jaren persoonlijk kennen. Daardoor kunnen wij er voor zorgen dat onze reizen van begin tot eind goed uitgevoerd gaan worden. Wij geven als extra service uitgebreide route-informatie mee met onze reizigers zodat u goed voorbereid op pad gaat.


ONZE MOGELIJKHEDEN

Condor Travels biedt de reiziger diverse mogelijkheden aan, van complete maatwerkreizen met huurauto of het huren van een camper tot het organiseren en uitvoeren van bijzondere camper-groepsreizen. Onze benadering is zeer persoonlijk.

We zoeken wel naar het avontuur door bijzondere routes uit te stippelen maar we houden daarbij de veiligheid zeker goed in het oog.
De reizen van Condor Travels zijn niet specifiek voor 4x4 specialisten gemaakt en voor iedereen te rijden.


Wij hopen je binnenkort op één van onze reizen aan te treffen!
Hasta Pronto!

 

      
Caroline Bier   Johan Muit   Joyce Nijhof Sonja van Bunnik