WEST- EN CENTRAAL CUBA | LUXE ACCOMMODATIES  | 14 DAGEN

INDIVIDUELE RONDREIS MET PRIVÉCHAUFFEUR

INTRO

Havana - Vinales - Las Terrazas - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clara - Varadero - Havana

Deze reis onderscheidt zich door luxe en comfort. Je reist door Cuba met een privéchauffeur en overnacht in luxe hotels en een mooie, sfeervolle casa particular. Alle hoogtepunten van het westen en midden van Cuba zijn in deze route opgenomen.

Je bezoekt de hoofdstad Havana, gaat vervolgens naar de prachtige natuur van Viinales, in de provincie Pinar del Rio. Daarna naar de jungle van het Rosario Reservaat bij Las Terrazas waar je mooie wandeltochten kunt maken, gaan paardrijden, een canopy tour maken of "gewoon" genieten van de prachtige natuur. Via Peninsula de Zapata en Playa Giron (de Varkensbaai) reis je naar Cienfuegos. Vervolgens reis je naar Trinidad. Trinidad is een oude koloniale stad, misschien wel de mooiste van Cuba. In Santa Clara kun je het mausoleum van Che Guevara bezichtigen en je sluit je reis ontspannen af op het prachtige strand van Varadero.

Tijdens deze reis is er ruimte voor veel verschillende activiteiten. Wandelen in het oude centrum van Havana, maar ook langs de koffieplantages in de Vinales vallei of door de jungle bij Las Terrazas. Lekker eten en drinken op een terras in Havanna, in een paladar in Vinales of in een gerestaureerd koloniaal restaurant in Trinidad, met live muziek natuurlijk. Lekker ontspannen op het strand in Varadero of bij Cienfuegos, Playa Larga of Trinidad. Een boottocht in de Laguna del Tesoro of snorkelen en duiken bij Playa Larga. Een tour per oldtimer door Havana kunnen we optioneel voor je regelen.