• F1020009
  • 0154
  • chili deel 2 323

EVEN VOORSTELLEN...


Condor Travels is sinds 2009 aktief op de reismarkt. Wij vinden zelf rijden de mooiste manier om een land te ontdekken. Je beleeft en ervaart het land dan pas echt! Je hebt zoveel vrijheid en je komt op vele niet-toeristische plekken die ook zeer de moeite waard zijn om te zien en je reis een extra dimensie geven.

Drijvende kracht achter Condor Travels is Caroline Bier. Enthousiast geworden tijdens haar vele (overzeese) reizen per 4x4 camper merkte zij dat er meer mensen zijn die ook graag een dergelijk avontuur aan willen gaan. Onbekendheid met verre bestemmingen weerhoudt sommige mensen er nog wel eens van hun plannen daadwerkelijk uit te voeren.

Naast Caroline zijn ook Johan Muit (parttime) en Iris Enschede (parttime) werkzaam voor Condor Travels.


VEEL ERVARING

In 2002 en 2003 heeft Caroline ruim 1,5 jaar door Zuid-Amerika gereisd per camper en haar hart aan dit continent verloren. Zoveel natuurschoon, zo ongerept en zulke vriendelijke mensen, echt geweldig! Sinds die tijd komt zij met grote regelmaat in de landen van Zuid-Amerika. Daardoor heeft zij inmiddels heel veel ervaring opgedaan met het zelf rijden door de landen van dit enorme continent. In 2015 heeft Caroline zowel onze selfdrive door Peru als de Carretera Austral in Chili opnieuw gereden!

Vanzelfsprekend is ook Johan goed bekend met het zelf rijden. Ook hij heeft uitgebreide rij-ervaring in Midden- en Zuid-Amerika maar daarnaast ook in diverse landen in Afrika, het Midden-Oosten en in Australië. In 2015 heeft hij Cuba nog bezocht om ook dit land beter te leren kennen.

Iris werkt sinds 2016 voor Condor Travels. Iris woont alweer 6 jaar in Buenos Aires. In 2010 zette ze voor het eerst voet op Argentijnse bodem. Iets wat een mooie reis en het leren van de tango moest zijn werd uiteindelijk een leven in dit mooie land. Iris heeft 5 jaar voor onze lokale vertegenwoordiger gewerkt en kent bijzonder goed alle reis mogelijkheden in Argentinië en Chili.


WAAROM OP PAD MET CONDOR TRAVELS?

Wij hebben niet alleen een grote schat aan ervaring, die wij graag met u delen, maar we werken ook samen met betrouwbare lokale partners die wij al jaren persoonlijk kennen. Daardoor kunnen wij er voor zorgen dat onze reizen van begin tot eind goed uitgevoerd gaan worden. Wij geven als extra service uitgebreide route-informatie mee met onze reizigers zodat u goed voorbereid op pad gaat.


ONZE MOGELIJKHEDEN

Condor Travels biedt de reiziger diverse mogelijkheden aan, van complete maatwerkreizen met huurauto of het huren van een camper tot het organiseren en uitvoeren van bijzondere camper-groepsreizen. Onze benadering is zeer persoonlijk.

We zoeken wel naar het avontuur door bijzondere routes uit te stippelen maar we houden daarbij de veiligheid zeker goed in het oog.
De reizen van Condor Travels zijn niet specifiek voor 4x4 specialisten gemaakt en voor iedereen te rijden.


Wij hopen je binnenkort op één van onze reizen aan te treffen!
Hasta Pronto!

 

 

Caroline Bier

  Johan Muit   Iris Enschede