VERZEKERING AFSLUITEN, VERGEET HET NIET!

Vaak besteden we de nodige uurtjes aan het voorbereiden en inlezen van onze reis, maar waar je meestal liever niet aan denkt is dat een reis soms een onverwachte wending kan nemen. Mocht u onverhoopt met bijvoorbeeld medische kosten of een vervroegde terugvlucht te maken krijgen dan is het wel zo prettig als u hier goed tegen verzekerd bent. Daarom hebben wij de samenwerking gezocht met de Europeesche Verzekeringen om u een goede verzekering tegen een gunstige prijs aan te kunnen bieden en bovendien staan zij 24 uur per dag voor u klaar!

U kunt via de website van de Europeesche online uw verzekering afsluiten:

De Europeesche Online

 

ANNULERINGSVERZEKERING

Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij zijn reis een annuleringsverzekering af. U bent dan gedekt tegen de kosten van annulering, zowel voor als tijdens de reis.
Bij ‘last minute’ boekingen gebeurt dit minder. Toch is het verstandig om ook dan een verzekering af te sluiten. Deze dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook als u onverhoopt de reis moet afbreken als u al vertrokken bent, bent u verzekerd.

U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Hiermee bent u zowel voor als tijdens uw reis beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. En kiest u voor onze Allrisk Annuleringsverzekering? Dan kunt u bovendien zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt.

Belangrijke voordelen

  • Ook last-minute boekingen zijn gedekt
  • Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
  • Ook onderdelen van een zelf samengestelde reis worden vergoed
  • Zelf kiezen voor welk bedrag u uw reis verzekert

Premie

  • De premie van de Annuleringsverzekering bedraagt 5,5% van de reissom.
  • Voor de Allrisk Annuleringsverzekering bedraagt de premie 7%.
  • De uitbreiding Waarnemer sluit u af voor 1% extra per waarnemer.

U kunt hieronder direct doorlinken naar de verschillende verzekeringen van de Europeesche.

> Kortlopende Annuleringsverzekering
Met deze verzekering bent u voor en tijdens uw vakantie goed verzekerd tegen annuleringskosten.

> Aflopende Reisverzekering
Deze verzekering kunt voor één reis of voor alle reizen in een jaar afsluiten. Als u per jaar één of twee keer op vakantie gaat is dit een goede keuze.

> Lang op Reis verzekering
Wilt u voor langere tijd op reis, dan is dit een geschikte verzekering. U kunt deze verzekering gebruiken om maximaal 2 jaar op reis te gaan.