ONZE WERKWIJZE

HOE GAAN WIJ TE WERK?


Condor Travels heeft een zeer persoonlijke werkwijze. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen die naar jouw unieke reis per camper of auto met overnachtingen in kleinschalige accommodaties. 

Na ontvangst van je aanvraag nemen we eerst telefonisch contact met je op. Dan horen we namelijk pas écht wat je reiswensen zijn. Door dit persoonlijke gesprek kunnen we goed op je wensen inspelen en een passende offerte uit brengen. Deze offerte ontvang je van ons binnen ongeveer een week na het persoonlijke gesprek.

VAN PLANNEN MAKEN TOT BOEKING ÉN OP REIS GAAN


OFFERTE
De eerste offerte zien wij als een “praatstuk”. Dan pas krijg je een idee van de kosten, wordt de reis concreter en gaat meer leven. Daarna gaan we de reis verder “fine-tunen” tot we bij de reis zijn die jij voor ogen had.

BOEKING
Als het reisplan helemaal naar wens is gaan we de reis voor je vastleggen. Zodra alles definitief vastligt ontvang je van ons, naast een gedetailleerde bevestiging, ook de factuur. Binnen 7 dagen na de factuurdatum moet de eerste aanbetaling van 30% worden voldaan. De restant reissom moet uiterlijk 6 weken voor de vertrekdatum voldaan zijn.

BIJNA OP REIS
Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons de benodigde reisbescheiden zodat je goed voorbereid op pad gaat.

TIJDENS DE REIS
Als je op reis bent en er gaat iets mis of er is een wijziging dan sta je in contact met onze lokale reisagent. Wij werken al jaren samen met goede en betrouwbare partners. Zij kennen de details van je reis en kunnen je dus snel helpen. En wat ook heel praktisch is, ze zitten in dezelfde tijdszone als jij. Geen vertragingen daardoor.  Kom je er met onze lokale reisagent toch niet uit dan staan wij standby om bij te springen.

FEEDBACK NA AFLOOP VAN DE REIS
Na je terugkomst horen we graag je ervaringen. Alleen zo kunnen we onze service steeds verder verbeteren.