SELFDRIVE REIZEN OP MAAT

VOLLEDIG NAAR UW WENSEN SAMENGESTELD

 

Al onze selfdrive reizen worden volledig op maat gemaakt. Of het nu gaat om een reis per camper met enkele hotelovernachtingen en vluchten erbij, een complete rondreis per huurauto of een rondreis met privé-transfers. Wij kunnen het allemaal voor je regelen!

Wil je via ons alleen een 4wd camper of 4wd met daktent huren? Dan kan dat ook. Wij hebben erg veel ervaring met de camper verhuur in Zuid- en Midden-Amerika, dus je bent aan het goede adres!

Op deze website hebben we per bestemming diverse selfdrive reizen uitgewerkt. Deze zijn bedoeld ter inspiratie. Ze kunnen geheel naar jouw wensen worden aangepast zodat het jouw unieke reis wordt. Bovendien geven deze door ons uitgewerkte reizen je direct een goed idee hoeveel tijd je nodig hebt voor de selfdrive die je in gedachten hebt.

PERSOONLIJK

Al vanaf de start van ons bedrijf in 2007 vonden wij het niet meer dan logisch om uit te gaan van een persoonlijk benadering. Alleen dan kunnen we een volledig op maat gemaakte reis uitwerken die aan jouw wensen voldoet. Wij kunnen aan de hand van een uitgebreid telefonisch gesprek, of door een afspraak bij ons op kantoor te maken, je veel inzicht geven in de reismogelijkheden. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen die naar jouw unieke reis per camper, auto met daktent of auto met overnachtingen in kleinschalige accommodaties. 

Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

VEEL ERVARING

Al sinds 2002 komen wij met enige regelmaat in de landen in Zuid-Amerika. Wij hebben daardoor een grote schat aan (rij)ervaring opgedaan. Die ervaringen delen we graag met u. Bovendien werken we samen met betrouwbare lokale partners die wij al vele jaren persoonlijk kennen. Daardoor weten wij dat onze reizen van begin tot einde goed uitgevoerd worden. En gaat er toch iets mis onderweg dan zijn onze lijntjes kort en kunnen we snel contact met ze leggen. Wij geven als extra service uitgebreide en praktische route-informatie mee aan onze reizigers zodat u goed voorbereid op pad gaat.

FINANCIËLE ZEKERHEDEN
Wij zijn aangesloten bij de SGR, het Calamiteitenfonds en de VVKR. Dit geeft je de financiële zekerheid dat wij een vertrouwde partij zijn om je reis bij te boeken. Wel zo prettig om te weten toch?