• 36
  • IMG 2578
  • 0049a

SELFDRIVE REIZEN OP MAAT


Als je graag individueel op pad gaat dan kunnen wij een complete reis voor je regelen inclusief autohuur, hotelovernachtingen en vluchten. Daarnaast kunnen we ook alleen de huur van een camper voor je regelen. Onze selfdrive reizen op deze website zijn bedoeld ter inspiratie en om je een idee te geven wat de mogelijkheden zijn voor een korte of langere selfdrive. Wij maken alle reizen op maat dus de reis die je op onze website aantreft kan geheel naar jouw wensen worden aangepast.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Wij vinden het belangrijk veel persoonlijke aandacht te geven om zo een mooie reis samen te stellen. Dat is geen loze kreet want wij delen graag onze kennis van deze landen met je en vinden het leuk om een route voor je samen te stellen. Wij hebben er goede ervaringen mee om daarvoor een, vrijblijvende, afspraak te maken. Meestal wordt dan in één gesprek een heleboel duidelijk aan de hand van kaarten, foto's en overzichten. Wij maken daar graag tijd voor vrij. Qua locatie zijn we erg flexibel. We kunnen de afspraak maken bij jullie thuis, bij ons op kantoor of ergens onderweg.

HUURAUTO

Zoals gezegd kunnen wij een huurauto voor je regelen. Dit kan een 4wd zijn of een gewone personenauto, afhankelijk van de route die je wilt gaan rijden. Bij de huurauto regelen we dan ook de accommodaties voor je.

Lees verder...


CAMPER HUREN

In Latijns-Amerika kun je op dit moment nog alleen in Argentinië en Chili campers huren. Deze campers zijn eenvoudig van opzet en meestal is het een 4x4 pickup model met een opzet unit. Als je een camper bij ons huurt ontvang je van ons praktische en uitgebreide camping- en route informatie van de te rijden route. Deze informatie hebben wij in de loop der jaren tijdens onze eigen reizen per camper (of auto) verzameld. Zo kun je met een gerust hart de reis beginnen zonder je zorgen te hoeven maken waar je kunt gaan staan.

Lees verder...