WAAROM CONDOR TRAVELS?

VEEL ERVARING & PERSOONLIJKE BENADERING

 

Veel reizigers hebben inmiddels ervaring met de selfdrive reizen van Condor Travels en zijn uitermate tevreden. Zoek je een reisorganisatie die goed naar je wensen luistert en je reis volledig op maat maakt? Maar ook een reisorganisatie die de aangeboden bestemmingen echt kent?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

VEEL ERVARING

Al sinds 2002 komen wij met enige regelmaat in de landen in Zuid-Amerika. Wij hebben daardoor een grote schat aan (rij)ervaring opgedaan. Die ervaringen delen we graag met je. Bovendien werken we samen met betrouwbare lokale partners die wij al vele jaren persoonlijk kennen. Daardoor weten wij dat onze reizen van begin tot einde goed uitgevoerd worden. En gaat er toch iets mis onderweg dan zijn onze lijntjes kort en kunnen we snel contact met ze leggen. Wij geven als extra service uitgebreide en praktische route-informatie mee aan onze reizigers zodat u goed voorbereid op pad gaat.

PERSOONLIJKE BENADERING

Al vanaf de start van ons bedrijf in 2007 vonden wij het niet meer dan logisch om uit te gaan van een persoonlijk benadering. Alleen dan kunnen we een volledig op maat gemaakte reis uitwerken die aan jouw wensen voldoet. Wij kunnen aan de hand van een uitgebreid telefonisch gesprek of door een afspraak bij ons op kantoor te maken je veel inzicht geven in de reismogelijkheden. Wij luisteren goed naar je wensen en vertalen die naar jouw unieke reis per camper, auto met daktent of auto met overnachtingen in kleinschalige accommodaties. 

Wil je hiervoor een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.